Exameninformatie
Niveau
VMBO Basis, VMBO Kader
Context
Vmbo: Horeca, bakkerij en recreatie
Vak
Praktijkvak
Productinformatie
Verschijningsvorm
E-licentie
Aantal pagina's
100
Lees voor
Verwacht: juni 2026
1 in ontwikkeling

E-Licentie: Keuken

Boekcode:E-HBR P3
ISBN:9789400242050
Druk: 3
Auteur: Judith Pen
Prijs: € 28,00

Artikelomschrijving

In de profielmodule Keuken maken leerlingen kennis met de basistechnieken van het koken binnen een professionele horecaomgeving. Ze leren werken met grondstoffen en ingrediënten, bereiden warme en koude gerechten en hanteren keukenapparatuur volgens de geldende veiligheids- en hygiënevoorschriften. Daarnaast wordt aandacht besteed aan planning, samenwerking, presentatie en het economisch en duurzaam gebruik van middelen. Deze module legt een stevige basis voor vervolgopleidingen in de horeca of keuken, zoals kok of zelfstandig werkend kok, en bereidt leerlingen voor op een praktijkgerichte beroepsomgeving.

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een unieke licentiecode waarmee je 3 schooljaren lang toegang krijgt tot het digitale boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
Bekijk productinformatie Bekijk exameninformatie

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over E-HBR P3 of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.