Exameninformatie
Niveau
MBO 2, MBO 3, MBO 4
Context
Mbo: Keuken
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
MBO - Horeca en facility - Keuken
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
MBO - Horeca en facility - Keuken - Zelfstandig werkend kok
MBO - Horeca en facility - Keuken - Gespecialiseerd kok
MBO - Horeca en facility - Keuken - Leidinggevende keuken
9789400232419 KOK ZWK 1 1e kaft

E-Licentie Productkennis zelfstandig werkend kok

Boekcode:E-KOK ZWK 1
ISBN:9789400235625
Druk: 1
Auteur: Judith Pen
Prijs: € 29,50
Bestellen

Artikelomschrijving

Dit profielboek is het vervolg op productkennis BASIS 1. Je krijgt meer kennis over ingrediënten die worden gebruikt in de keuken. Van aardappelen tot orgaanvlees en van smaakmakers tot kreeften.

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
Bekijk exameninformatie

Interessant voor jou?

9789400232419 KOK ZWK 1 1e kaft

Productkennis zelfstandig werkend kok

  • KOK ZWK 1
  • ISBN: 9789400232419
  • Druk: 1
  • Prijs: € 39,50
  • Bestellen
9789400232426 KOK ZWK 2 1e

Keukentechniek zelfstandig werkend kok

  • KOK ZWK 2
  • ISBN: 9789400232426
  • Druk: 1
  • Prijs: € 39,50
  • Bestellen
9789400232433 KOK ZWK 3 1e

Keukenorganisatie

  • KOK ZWK 3
  • ISBN: 9789400232433
  • Druk: 1hz
  • Prijs: € 39,50
  • Bestellen

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over E-KOK ZWK 1 of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.