Exameninformatie
Niveau
MBO 2, MBO 3, MBO 4
Context
Mbo: Keuken
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
MBO - Horeca en facility - Keuken
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
MBO - Horeca en facility - Keuken - Zelfstandig werkend kok
MBO - Horeca en facility - Keuken - Gespecialiseerd kok
MBO - Horeca en facility - Keuken - Leidinggevende keuken
Crebo-nummer
25182, 25179, 25181
9789400232426 KOK ZWK 2 1e

Keukentechniek zelfstandig werkend kok

Boekcode:KOK ZWK 2
ISBN:9789400232426
Druk: 1
Auteur: Judith Pen
Prijs: € 39,50
Bestellen

Artikelomschrijving

Als zelfstandig werkend kok moet je kennis hebben over vele soorten keukentechnieken. Daarvoor moet je ook de samenstelling van ingrediënten kennen, zodat je weet welke keukentechniek je kunt toepassen. Dat wordt allemaal in dit profielboek toegelicht.

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
Bekijk exameninformatie

Interessant voor jou?

9789400232419 KOK ZWK 1 1e kaft

E-Licentie Productkennis zelfstandig werkend kok

  • E-KOK ZWK 1
  • ISBN: 9789400235625
  • Druk: 1
  • Prijs: € 29,50
  • Bestellen
9789400232426 KOK ZWK 2 1e

E-Licentie: Keukentechniek zelfstandig werkend kok

  • E-KOK ZWK 2
  • ISBN: 9789400235632
  • Druk: 1
  • Prijs: € 29,50
  • Bestellen
9789400232419 KOK ZWK 1 1e kaft

Productkennis zelfstandig werkend kok

  • KOK ZWK 1
  • ISBN: 9789400232419
  • Druk: 1
  • Prijs: € 39,50
  • Bestellen
9789400232433 KOK ZWK 3 1e

Keukenorganisatie

  • KOK ZWK 3
  • ISBN: 9789400232433
  • Druk: 1hz
  • Prijs: € 39,50
  • Bestellen

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over KOK ZWK 2 of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.