Artikelomschrijving

Steeds meer bedrijven breiden het bierassortiment uit omdat de vraag van gasten naar bier stijgt. Omdat steeds meer bedrijven het bierassortiment uitbreiden, neemt men graag mensen in dienst die een brede kennis hebben van dit assortiment. De kennis van de gast neemt toe op het gebied van drank en spijs, waardoor de kennis van de horeca medewerker ook mee moet groeien.

In dit keuzedeel zijn specialistische kennis en vaardigheden opgenomen rondom het beoordelen van en adviseren over bier. Deze kennis kan ingezet worden bij het combineren van bieren en spijzen.

Kwalificatie: K0957

Bekijk hier de inhoudsopgave


Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Dit leerwerkboek wordt aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • MC-vragen
  • PowerPointpresentatie

Exameninformatie
Niveau:
MBO niveau 2,MBO niveau 3,MBO niveau 4
Opleiding / Kwalificatiedossier:
MBO - Keuzedelen - Algemeen - Algemeen
MBO - Horeca en FD - Keuken
MBO - Horeca en FD - Bediening
MBO - Horeca en FD - Ondernemer Horeca
Examen / Kwalificatie / Uitstroom:
MBO - Horeca en FD - Keuken - Kok
MBO - Horeca en FD - Keuken - Zelfstandig werkend kok
MBO - Horeca en FD - Keuken - Gespecialiseerd kok
MBO - Horeca en FD - Keuken - Leidinggevende keuken
MBO - Horeca en FD - Bediening - Gastheer - Gastvrouw
MBO - Horeca en FD - Bediening - Zelfstandig werkend gastheer
MBO - Horeca en FD - Bediening - Leidinggevende bediening
MBO - Horeca en FD - Ondernemer Horeca - Manager ondernemer horeca
MBO - Horeca en FD - Bediening - Gastronoom - sommelier
MBO - Horeca en FD - Ondernemer Horeca - Meewerkend horeca ondernemer
MBO - Keuzedelen - Algemeen - Algemeen - Verdiepend
MBO - Keuzedelen - Entree - Verdiepend
K-code:
K0957