Krijg een impressie van het lesmateriaal

Een modulaire methode voor Techniek in de onderbouw van het voortgezet onderwijs, TVO!

Door jongeren al op jonge leeftijd kennis te laten maken met techniek, geven we hen de kans om hun creativiteit te ontplooien en hun technische vaardigheden te ontwikkelen. Hierdoor kunnen zij zich later specialiseren in allerlei technische beroepen. Met een investering in techniekonderwijs zorgen we voor een toekomst waarin jongeren de technologie begrijpen. Techniek is weten én doen en staat in relatie met diverse vakken zoals NASK, NM, Nederlands, LOB en Burgerschap.

De methode is gebaseerd op kerndoelen en combineert (vakoverstijgende) theorie met praktische vaardigheden in de context van diverse thema's. De leerlingen leren zo niet alleen theoretisch maar ook praktisch dat techniek niet op zichzelf staat maar in relatie staat met de wereld om hem of haar heen.

De materialen die worden gebruikt in de praktijkopdrachten zijn overal verkrijgbaar maar ook te bestellen via www.uwlesmaterialen.nl

---

Titeloverzicht

Op zoek naar een compleet overzicht met titels, IBSN’s en prijzen? Hier vind je onze titellijst met alle informatie die je nodig hebt.

Beoordelingsexemplaar

Het lesmateriaal van Techniek inzien en beoordelen? Bestel een papieren beoordelingsexemplaar of zet het digitale boek zelf gratis op je boekenplank in Digiplein.

Aanvraag beoordelingsexemplaar Jeroen

Kennismaken?

Jeroen 1 033x vierkant Wil je meer weten over de methode voor Techniek? Neem contact op met de uitgever Jeroen van Esch of plan direct een kennismakingsafspraak in.

Aanbod

9789400237575 TVO 1e kaft

Techniek voor VO-Onderbouw

  • TVO
  • ISBN: 9789400237575
  • Druk: 1
  • Prijs: € 20,00
  • Bestellen
9789400238459 TVO P 1e kaft

Techniek voor VO-Onderbouw: Praktijkopdrachtenboek voor klassenset

  • TVO P
  • ISBN: 9789400238459
  • Druk: 1
  • Prijs: € 20,00
Aanbod pagina

Boek, online of beide – kies hoe je wilt werken

Bepaal zelf hoe je wilt werken: uit een boek, online op Digiplein of met een combinatie van beide. Standaard ontvang je een fysiek boek inclusief een 3 jarige licentie voor het online boek. Het lesmateriaal is voorzien van uitgebreide ondersteuning voor docenten en leerlingen. Denk aan PowerPointpresentaties, Test je kennis, examenvoorbereiding, samenvattingen en extra verdiepings- en verbredingsopdrachten.

Meer weten over ons online leerplatform Digiplein?

Lees meer

Ook interessant voor jou?