Exameninformatie
Niveau
Mbo 2, Mbo 3, Mbo 4
Context
Mbo: Keuken
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
Mbo - Horeca en facility - Bediening
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Zelfstandig werkend gastheer
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Leidinggevende bediening
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Gastronoom - sommelier
Productinformatie
Verschijningsvorm
E+Boek
Aantal pagina's
156
9789400212879 HRV 3 1e

Menuleer

Boekcode:HRV 3
ISBN:9789400212879
Druk: 1
Auteur: M. Vos
Prijs: € 31,50
Bestellen

Artikelomschrijving

Menuleer; alles op het gebied van de klassieke en moderne menuschema's, smaak en opbouw. Ook spelen cultuur en geloof in combinatie met voeding een rol.
P2-K2: Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
Bekijk productinformatie Bekijk exameninformatie

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over HRV 3 of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.