Exameninformatie
Niveau
MBO 2, MBO 3, MBO 4
Context
Mbo: Keuken
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
MBO - Horeca en facility - Keuken
MBO - Horeca en facility - Bediening
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
MBO - Horeca en facility - Bediening - Gastheer - Gastvrouw
MBO - Horeca en facility - Bediening - Zelfstandig werkend gastheer
MBO - Horeca en facility - Bediening - Leidinggevende bediening
MBO - Horeca en facility - Bediening - Gastronoom - sommelier
Crebo-nummer
25168,25171,25169,25170
9789400210882 HRV 1 1e

Wet- en regelgeving

Boekcode:HRV 1
ISBN:9789400210882
Druk: 1
Auteur: Judith Pen
Prijs: € 26,00
Bestellen

Artikelomschrijving

Wet- en regelgeving

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
  • Educatieve video's
Bekijk exameninformatie

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over HRV 1 of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.