Exameninformatie
Niveau
MBO 3, MBO 4
Context
Mbo: Facilitair leidinggeven, Mbo: Ondernemer horeca bakkerij, Mbo: Keuken, Mbo: Bediening
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
MBO - Horeca en facility - Keuken
MBO - Horeca en facility - Bediening
MBO - Horeca en facility - Ondernemer Horeca
MBO - Horeca en facility - Fastservice
MBO - Horeca en facility - Facilitaire dienstverlening
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
MBO - Horeca en facility - Keuken - Leidinggevende keuken
MBO - Horeca en facility - Bediening - Zelfstandig werkend gastheer
MBO - Horeca en facility - Bediening - Leidinggevende bediening
MBO - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Manager ondernemer horeca
MBO - Horeca en facility - Fastservice - Cateringbeheerder -manager
Crebo-nummer
25186,25184,25185,25181,25170,25177
9789400228672 LHO 2 4e

Personeelsplanning en -communicatie

Boekcode:LHO 2
ISBN:9789400228672
Druk: 4
Auteur: Jeroen van Esch
Prijs: € 30,50
Bestellen

Artikelomschrijving

Personeelsplanning en -communicatie

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
Bekijk exameninformatie

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over LHO 2 of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Jeroen van Esch.