Exameninformatie
Niveau
Mbo 3, Mbo 4
Context
Mbo: Ondernemer horeca bakkerij, Mbo: Keuken, Mbo: Bediening
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
Mbo - Horeca en facility - Keuken
Mbo - Horeca en facility - Bediening
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
Mbo - Horeca en facility - Keuken - Gespecialiseerd kok
Mbo - Horeca en facility - Keuken - Leidinggevende keuken
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Leidinggevende bediening
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Manager ondernemer horeca
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Gastronoom - sommelier
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Meewerkend horeca ondernemer
Crebo-nummer
25186,25184,25185,25179,25181,25169,25170,25177
Productinformatie
Verschijningsvorm
E+Boek
Aantal pagina's
233
9789400228696 LHO 2 B 4e

Leidinggeven en communicatie

Boekcode:LHO 2B
ISBN:9789400228696
Druk: 4
Auteur: Augi Rothkrantz, Tanja Mols-Frissen en Wilfried Deelen
Prijs: € 30,50
Bestellen

Artikelomschrijving

Leidinggeven en communicatie

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
Bekijk productinformatie Bekijk exameninformatie

Interessant voor jou?

9789400228665 LHO 1 4e

Operationeel plan

  • LHO 1
  • ISBN: 9789400228665
  • Druk: 4
  • Prijs: € 34,50
  • Bestellen

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over LHO 2B of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Jeroen van Esch.