Exameninformatie
Niveau
MBO 3, MBO 4
Context
Mbo: Ondernemer horeca bakkerij, Mbo: Keuken, Mbo: Bediening
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
MBO - Horeca en facility - Bediening
MBO - Horeca en facility - Ondernemer Horeca
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
MBO - Horeca en facility - Bediening - Leidinggevende bediening
MBO - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Manager ondernemer horeca
MBO - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Meewerkend horeca ondernemer
Crebo-nummer
25186,25184,25185,25181,25170,25177
9789400228665 LHO 1 4e

Operationeel plan

Boekcode:LHO 1
ISBN:9789400228665
Druk: 4
Auteur: Jeroen van Esch
Prijs: € 34,50
Bestellen

Artikelomschrijving

Operationeel plan

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
Bekijk exameninformatie

Interessant voor jou?

9789400228689 LHO 2 A 4e

Leidinggeven en personeelsplanning

  • LHO 2A
  • ISBN: 9789400228689
  • Druk: 4
  • Prijs: € 30,50
  • Bestellen
9789400228696 LHO 2 B 4e

Leidinggeven en communicatie

  • LHO 2B
  • ISBN: 9789400228696
  • Druk: 4
  • Prijs: € 30,50
  • Bestellen
9789400228702 LHO 3 A 4e

Bewaken van financiën

  • LHO 3A
  • ISBN: 9789400228702
  • Druk: 4
  • Prijs: € 36,50
  • Bestellen
9789400228719 LHO 3 B 4e

Begroten van financiën

  • LHO 3B
  • ISBN: 9789400228719
  • Druk: 4
  • Prijs: € 36,50
  • Bestellen

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over LHO 1 of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Jeroen van Esch.