Exameninformatie
Niveau
MBO 1, MBO 2, MBO 3, MBO 4
Context
Mbo: Ondernemer horeca bakkerij, Mbo: Keuken, Mbo: Bediening, Mbo: Travel, Leisure & Hospitality
Vak
Duits
Opleiding / Kwalificatiedossier
Havo-vwo - Algemeen - HAVO
Havo-vwo - Algemeen - VWO
MBO - Toerisme en hospitality - Travel, leisure, hospitality (TLH)
MBO - Horeca en facility - Keuken
MBO - Horeca en facility - Bediening
MBO - Horeca en facility - Ondernemer Horeca
MBO - Horeca en facility - Horeca-assistent
MBO - Horeca en facility - Fastservice
MBO - Toerisme en hospitality - Dienstverlening in de Luchtvaart (LVD)
MBO - Horeca en facility - Facilitaire dienstverlening
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
Havo-vwo - Algemeen - HAVO - Algemeen
Havo-vwo - Algemeen - VWO - Algemeen
MBO - Toerisme en hospitality - Travel, leisure, hospitality (TLH) - Profiel medewerker Travel & Hospitality
MBO - Toerisme en hospitality - Travel, leisure, hospitality (TLH) - Profiel medewerker Leisure & Hospitality
MBO - Toerisme en hospitality - Travel, leisure, hospitality (TLH) - Profiel leidinggevende Travel & Hospitality
MBO - Toerisme en hospitality - Travel, leisure, hospitality (TLH) - Profiel leidinggevende Leisure & Hospitality
MBO - Horeca en facility - Keuken - Kok
MBO - Horeca en facility - Keuken - Zelfstandig werkend kok
MBO - Horeca en facility - Keuken - Gespecialiseerd kok
MBO - Horeca en facility - Keuken - Leidinggevende keuken
MBO - Horeca en facility - Bediening - Gastheer - Gastvrouw
MBO - Horeca en facility - Bediening - Zelfstandig werkend gastheer
MBO - Horeca en facility - Bediening - Leidinggevende bediening
MBO - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Manager ondernemer horeca
MBO - Horeca en facility - Horeca-assistent - Horeca-assistent
MBO - Horeca en facility - Fastservice - Medewerker fastservice
MBO - Horeca en facility - Fastservice - Manager bedrijfsleider fastservice
MBO - Horeca en facility - Fastservice - Cateringbeheerder -manager
MBO - Horeca en facility - Bediening - Gastronoom - sommelier
MBO - Toerisme en hospitality - Dienstverlening in de Luchtvaart (LVD) - Luchtvaartdienstverlener
Medewerker sport en recreatie
MBO - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Meewerkend horeca ondernemer
MBO - Horeca en facility - Facilitaire dienstverlening - Facilitair leidinggevende
In ontwikkeling mockup boek front klein

Duits A1-niveau voor horeca, toerisme en recreatie

Boekcode:DUI A1 HTR
ISBN:9789400237728
Druk: 4
Auteur: Brigitte Koch
Prijs: € 33,50

Artikelomschrijving

Het boek is geschreven op ERK A1. Alle vaardigheden zijn vertegenwoordigd in de verschillende hoofdstukken. Het boek is geschreven voor de vrijetijdsindustrie. Toerisme, recreatie en horeca. Het is een gevarieerd, creatief boek geschreven door ervaren docenten uit het werkveld.

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Educatieve video's
  • Audiofragmenten
Bekijk exameninformatie

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over DUI A1 HTR of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Lenny Braam.