Artikelomschrijving

Dit keuzedeel geeft de medewerker bediening basiskennis over wijnen en praktische vaardigheden om veel voorkomende wijnen te beoordelen op enkele kenmerken.

Kwalificatie: K0187

Bekijk hier de inhoudsopgave


Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Dit leerwerkboek wordt aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • MC-vragen
  • PowerPointpresentatie

Exameninformatie
Niveau:
MBO niveau 2,MBO niveau 3
Opleiding / Kwalificatiedossier:
MBO - Horeca en FD - Keuken
MBO - Horeca en FD - Bediening
MBO - Horeca en FD - Ondernemer Horeca
Examen / Kwalificatie / Uitstroom:
MBO - Horeca en FD - Keuken - Kok
MBO - Horeca en FD - Keuken - Zelfstandig werkend kok
MBO - Horeca en FD - Bediening - Gastheer - Gastvrouw
MBO - Horeca en FD - Bediening - Zelfstandig werkend gastheer
MBO - Horeca en FD - Ondernemer Horeca - Manager ondernemer horeca
MBO - Horeca en FD - Ondernemer Horeca - Meewerkend horeca ondernemer
Interessant voor jou?
Wijnkennis 2

HRP 13B

Wijnkennis 2
Gastvrijheid verkopen

HRP 14

Gastvrijheid verkopen
Keuzedeel - Eetcultuur en -wensen

KZD ECW

Keuzedeel - Eetcultuur en -wensen