Exameninformatie
Niveau
Mbo 2, Mbo 3, Mbo 4
Context
Mbo: Ondernemer horeca bakkerij, Mbo: Keuken, Mbo: Bediening
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
Mbo - Horeca en facility - Keuken
Mbo - Horeca en facility - Bediening
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
Mbo - Horeca en facility - Keuken - Kok
Mbo - Horeca en facility - Keuken - Zelfstandig werkend kok
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Gastheer - Gastvrouw
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Zelfstandig werkend gastheer
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Manager ondernemer horeca
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Meewerkend horeca ondernemer
Productinformatie
Verschijningsvorm
E+Boek
Aantal pagina's
316
9789400219328 HRP 13 A 1e

Wijnkennis 1

Boekcode:HRP 13A
ISBN:9789400219328
Druk: 1
Auteur: Cor Schrama
Prijs: € 44,50
Bestellen

Artikelomschrijving

Dit keuzedeel geeft de medewerker bediening basiskennis over wijnen en praktische vaardigheden om veel voorkomende wijnen te beoordelen op enkele kenmerken.

Kwalificatie: K0187

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
Bekijk productinformatie Bekijk exameninformatie

Interessant voor jou?

9789400219335 HRP 13 B 1e

Wijnkennis 2

  • HRP 13B
  • ISBN: 9789400219335
  • Druk: 1
  • Prijs: € 44,50
  • Bestellen
9789400225473 HRP 14 3e

Gastvrijheid verkopen

  • HRP 14
  • ISBN: 9789400225473
  • Druk: 3
  • Prijs: € 34,50
  • Bestellen
9789400219472 KZD ECW 1e

Keuzedeel - Eetcultuur en -wensen

  • KZD ECW
  • ISBN: 9789400219472
  • Druk: 1
  • Prijs: € 37,50
  • Bestellen

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over HRP 13A of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.