Exameninformatie
Niveau
Mbo 4
Context
Mbo: Ondernemer horeca bakkerij
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Manager ondernemer horeca
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Meewerkend horeca ondernemer
Productinformatie
Verschijningsvorm
E+Boek
Aantal pagina's
293
Lees voor
9789400215078 HRG 1 1e

Gastheerschap in het restaurant

Dit artikel kan niet geretourneerd worden.
Boekcode:HRG 1
ISBN:9789400215078
Druk: 1hz
Auteur: Judith Pen
Prijs: € 37,50

Artikelomschrijving

Gastheerschap in het restaurant

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een papieren leerwerkboek. Op de achterkant van dit boek vind je een unieke licentiecode waarmee je 3 schooljaren lang toegang krijgt tot het digitale boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
Bekijk productinformatie Bekijk exameninformatie Inhoudsopgave

Interessant voor jou?

9789400213005 HRP 12 1e

Warenkennis en bereidingstechnieken

  • HRP 12
  • ISBN: 9789400213005
  • Druk: 1
  • Prijs: € 43,50
  • Bestellen
9789400211247 HRP 13 1e

Kennis van wijnen

  • HRP 13
  • ISBN: 9789400211247
  • Druk: 1
  • Prijs: € 42,50
  • Bestellen

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over HRG 1 of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.