Exameninformatie
Niveau
Mbo 3, Mbo 4
Context
Mbo: Ondernemer horeca bakkerij, Mbo: Keuken, Mbo: Bediening
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
Mbo - Horeca en facility - Keuken
Mbo - Horeca en facility - Bediening
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
Mbo - Horeca en facility - Keuken - Gespecialiseerd kok
Mbo - Horeca en facility - Keuken - Leidinggevende keuken
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Leidinggevende bediening
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Manager ondernemer horeca
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Gastronoom - sommelier
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Meewerkend horeca ondernemer
Crebo-nummer
25186,25184,25185,25179,25181,25169,25170,25177
Productinformatie
Verschijningsvorm
E+Boek
Aantal pagina's
162
Lees voor
Omslag van het leerwerkboek voor 'Mbo: Ondernemer horeca bakkerij' met de titel 'Leidinggeven en personeelsplanning'

Leidinggeven en personeelsplanning

Boekcode:LHO 2A
ISBN:9789400228689
Druk: 4
Auteur:
Prijs: € 30,50

Artikelomschrijving

Leidinggeven en personeelsplanning

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een papieren leerwerkboek. Op de achterkant van dit boek vind je een unieke licentiecode waarmee je 3 schooljaren lang toegang krijgt tot het digitale boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
Bekijk productinformatie Bekijk exameninformatie Inhoudsopgave

Interessant voor jou?

Omslag van het leerwerkboek voor 'Mbo: Ondernemer horeca bakkerij' met de titel 'Leidinggeven en personeelsplanning'

Operationeel plan

  • LHO 1
  • ISBN: 9789400228665
  • Druk: 4
  • Prijs: € 34,50
  • Bestellen

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over LHO 2A of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Han Swaans.