Exameninformatie
Niveau
VMBO Basis, VMBO Kader
Context
Vmbo: Horeca, bakkerij en recreatie
Vak
Praktijkvak
K-code
0000
Crebo-nummer
0000
Productinformatie
Verschijningsvorm
E+Boek
Aantal pagina's
100
Lees voor
Verwacht: juni 2026
1 in ontwikkeling

Bakkerij

Boekcode:HBR P2
ISBN:9789400242029
Druk: 3
Auteur: Judith Pen
Prijs: € 37,50

Artikelomschrijving

In de profielmodule Bakkerij ontwikkelen leerlingen de basisvaardigheden die nodig zijn in de ambachtelijke en industriële bakkerij. Ze leren hoe je deegsoorten bereidt, bakt en afwerkt tot aantrekkelijke producten zoals brood, koek en banket. Daarbij is er aandacht voor warenkennis, hygiëne, voedselveiligheid en het veilig werken met machines en gereedschappen. Ook leren ze plannen, recepturen volgen, creatief presenteren en duurzaam omgaan met grondstoffen. Deze module bereidt leerlingen goed voor op vervolgopleidingen richting bakkersberoepen en op werken in een bakkerijomgeving.

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een papieren leerwerkboek. Op de achterkant van dit boek vind je een unieke licentiecode waarmee je 3 schooljaren lang toegang krijgt tot het digitale boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
Bekijk productinformatie Bekijk exameninformatie

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over HBR P2 of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.