Krijg een impressie van het lesmateriaal

De methode voor Horeca, Bakkerij en Recreatie is volledig, actueel én biedt de student een fijne structuur. Het lesmateriaal is geschreven door auteurs werkzaam als vakdocent binnen HBR. Hierdoor sluit het lesmateriaal naadloos aan bij de belevingswereld en kennis van de vmbo-leerling op basis- en kaderniveau. Ieder leerwerkboek binnen de methode bestaat uit theorie met verwerkingsopdrachten. De praktische totaalopdrachten per paragraaf verwerken de lesstof op een brede wijze.

Ontwikkelingen schooljaar '25-'26
Zoals bekend heeft het CVTE het plan om de syllabus HBR te actualiseren. We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zullen je direct informeren over onze aanpak voor de profielmodules zodra er meer nieuws is.

---

Titeloverzicht

Op zoek naar een compleet overzicht met titels, IBSN’s en prijzen? Hier vind je onze titellijst met alle informatie die je nodig hebt.

Beoordelingsexemplaar

Het lesmateriaal van HBR inzien en beoordelen? Bestel een papieren beoordelingsexemplaar of zet het digitale boek zelf gratis op je boekenplank in Digiplein.

Beoordelingsexemplaar aanvragen

Kennismaken

Judith 1 033x vierkant Wil je meer weten over de methode HBR? Of heb je inhoudelijke vragen? Neem contact op met uitgever Judith Pen of plan direct een online kennismakingsafspraak in.

Aanbod

9789400239203 HBR P1 3e

Gastheerschap

  • HBR P1
  • ISBN: 9789400239203
  • Druk: 3
  • Prijs: € 35,50
  • Bestellen
9789400227286 HBR P2 2e

Bakkerij

  • HBR P2
  • ISBN: 9789400227286
  • Druk: 2
  • Prijs: € 34,50
  • Bestellen
9789400227149 HBR P3 2e

Keuken

  • HBR P3
  • ISBN: 9789400227149
  • Druk: 2
  • Prijs: € 34,50
  • Bestellen
9789400238787 HBR P4 3e

Recreatie

  • HBR P4
  • ISBN: 9789400238787
  • Druk: 3
  • Prijs: € 35,50
  • Bestellen
9789400227156 HBR K1 2e

Gastheerspecialisatie

  • HBR K1
  • ISBN: 9789400227156
  • Druk: 2
  • Prijs: € 34,50
  • Bestellen
9789400227309 HBR K2 2e

Brood- en banketspecialisatie

  • HBR K2
  • ISBN: 9789400227309
  • Druk: 2
  • Prijs: € 34,50
  • Bestellen
9789400227163 HBR K3 2e

Keukenspecialisatie

  • HBR K3
  • ISBN: 9789400227163
  • Druk: 2
  • Prijs: € 34,50
  • Bestellen
9789400227316 HBR K4 2e

Evenementen

  • HBR K4
  • ISBN: 9789400227316
  • Druk: 2
  • Prijs: € 34,50
  • Bestellen
9789400227170 HBR K5 2e

Patisserie

  • HBR K5
  • ISBN: 9789400227170
  • Druk: 2
  • Prijs: € 34,50
  • Bestellen
9789400227187 HBR K6 2e

De bijzondere keuken

  • HBR K6
  • ISBN: 9789400227187
  • Druk: 2
  • Prijs: € 34,50
  • Bestellen
9789400227194 HBR K7 2e

Traiteur

  • HBR K7
  • ISBN: 9789400227194
  • Druk: 2
  • Prijs: € 34,50
  • Bestellen
9789400227323 HBR K8 2e

Facilitaire dienstverlening, beheer en onderhoud

  • HBR K8
  • ISBN: 9789400227323
  • Druk: 2
  • Prijs: € 34,50
  • Bestellen
9789400227552 HBR O2 1e

HBR, onderbouw klas 2

  • HBR O2
  • ISBN: 9789400227552
  • Druk: 1
  • Prijs: € 34,50
  • Bestellen
9789400228726 HBR STA 1e

Stageboek voor Horeca, Bakkerij en Recreatie

  • HBR STA
  • ISBN: 9789400228726
  • Druk: 1
  • Prijs: € 17,50
  • Bestellen
9789400233386 VMBO STA 1e kaft

Profielbreed stageboek vmbo

  • VMBO STA
  • ISBN: 9789400233386
  • Druk: 1
  • Prijs: € 17,50
  • Bestellen
Aanbod pagina

Boek, online of beide – kies hoe je wilt werken

Bepaal zelf hoe je wilt werken: uit een boek, online op Digiplein of met een combinatie van beide. Standaard ontvang je een fysiek boek inclusief een 3 jarige licentie voor het online boek. Het lesmateriaal is voorzien van uitgebreide ondersteuning voor docenten en leerlingen. Denk aan PowerPointpresentaties, Test je kennis, examenvoorbereiding, samenvattingen en extra verdiepings- en verbredingsopdrachten.

Meer weten over ons online leerplatform Digiplein?

Lees meer